UN ESPAI GASTRONÒMIC

 

La proposta de The Embassy és molt més que una concept store, l’espai, a més de presentar marques exclusives de lifestyle és un lloc on gaudir de moments únics.  A la planta -1, es troba el nostre espai gastronòmic, Chef’s Table Andorra, liderat i ideat pels nostres 3 xefs amb llarga trajectòria professional a banda i banda dels Pirineus. 

Bernad Bach (dues estrelles Michelin, Le Puits Saint Jacques, Toulouse), Romain Fornell (una Estrella Michelin, Caelis Barcelona), Òscar Manresa (Kauai, Torre de Altamar i autor de “Mi Boquería) i tot el seu equip amb la seva passió, experiència i il·lusió desitgen oferir el millor de la gastronomia de l’entorn geogràfic del país, des dels productes més característics de França als d’Espanya i Andorra.

Es pot degustar tapes d’autor, gaudir d’una cava de formatges, d’una barra d’ostres, d’una altra barra dedicada a l’especialitats del sud-oest francès i als ibèrics, i triar entre les carns que es presenten a la cava de maduració. La barra dolça, “La Pâtisserie”, és visita obligada. A El Bar se serveix una acurada selecció de vins i de còctels d’autor.

Volem compartir la cuina de les nostres arrels al voltant de la taula i de les nostres barres.  Benvinguts!!

Bernard, Oscar i Romain

BERNAD BACH

Bernard Bach, nascut el 1961, va rebre l’amor per la gastronomia com a herència. Originari del Tarn et Garonne, al sud de França, va créixer a la cuina i va ser amb 13 anys quan en Bernard va començar a servir taules al restaurant familiar “l’Atre”. Ràpidament, va sentir passió per la barreja de sabors i textures i va saber que volia convertir-se en cuiner. Dos anys més tard, es va titular com el millor aprenent de la regió del Lot (França). El seu talent el va portar a París, al restaurant amb estrella “Chez les Anges”, on va aprendre les bases i les exigències de l’ofici. Recolzat, animat i acompanyat per la seva dona Anne, van iniciar llavors la seva volta per França, a la cuina de molts restauradors amb estrella Michelin com Jacques Chibois i Michel Trama. Finalment, es va aturar a Le Belvédère de Porto-Vecchio (Còrsega) on va consolidar la seva cuina i el seu estil. Va ser allà on va obtenir la seva primera estrella Michelin dos anys més tard.

El 1997 va marcar un retorn als seus orígens, al sud-oest de França.  Va reprendre amb la seva dona el restaurant Le Puits Saint Jacques a la localitat de Pujaudran, a 25 km de Toulouse, i va obtenir la seva estrella des del primer any. Vuit anys després, el 2008, el seu rigor, exigència, energía, passió i creativitat, van tornar a ser recompensats amb una segona estrella a la Guia Michelin.

El 2017, Bach va fer algunes visites al servei oncològic de la Clínica des Cèdres. Des de llavors col·labora amb ells i comparteix trucs i confidències gastronòmiques.

El 2010, Bernard Bach va publicar el seu primer llibre titulat «Les rendez-vous gourmands du Gers» (Les cites gourmet de Gers), 50 receptes de cuina clàssica actualitzades, on va destacar els productes locals. Cinc anys més tard, va decidir llançar-se a un nou repte amb la publicació de «Bach à table» (Bach a taula).

Al 2019 obre Chef´s Table Andorra, juntament amb el  Romain i l´Oscar.

OSCAR MANRESA

 

Oscar Manresa (1962, Barcelona) és un conegut chef i empresari barceloní, molt popular a la ciutat per la seva relació amb la Boqueria. A aquest llegendari emplaçament ha dedicat el seu primer llibre, Mi Boqueria (Planeta Gastro), un retrat del que molts consideren el millor mercat del món a través dels ulls dels seus paradistes més coneguts.

Manresa va néixer a la Barceloneta, el barri de pescadors de Barcelona. Allà va començar a desenvolupar les seves habilitats com a cuiner. Abans, però, de passar-se als fogons va ser executiu d’una multinacional del sector de la informàtica i va regentar la seva pròpia escola de flamenc, una de les seves grans passions. El flamenc serveix com a banda sonora de molts dels seus restaurants i segueix sent una constant en la seva vida. Cansat de la vida d’avió i dels avatars de la tecnologia, Manresa va decidir fugir a llocs més càlids. El seu primer restaurant és ja un clàssic barceloní: La Torre d’Alta Mar. Aquest establiment amb les millors vistes de la ciutat va ser el seu primer refugi gastronòmic i tota una declaració d’intencions: la d’apostar per una nova vida regida per la cuina.
Després arribarien Casa Guinart (centenària institució de la Boqueria), el 99, el Homenaje, el Altar (una de les millors societats gastronòmiques de Barcelona), el Kauai ( a Gavà), la Taverna Tío Carlos, Jöel’s Oyster Bar, Casa Leopoldo -tota una institució del Raval i el lloc en què Manuel Vázquez Montalbán va idear l’icònic Pepe Carvalho- i Casa Tejada. Aquests tres últims juntament amb el seu soci, el chef Romain Fornell.

Recentment l’Oscar acaba d’inaugurar, en solitari, el restaurant Spicy, un homenatge a la cuina asiàtica en ple centre de Barcelona, i ha constituït la seva pròpia fundació per apropar els més desfavorits a la bona taula.
Al 2019 obre, amb el Bernard i el Romain,  Chef´s Table Andorra. 

L´Oscar descriu la seva trajectòria tot dient: “ha estat, és i serà com una aventura, plena de sensacions, de reptes i d’objectius que a poc a poc s’han anat superant i obtenint; m’he equivocat moltes vegades però errors m’han servit per a millorar”.

ROMAIN FORNELL

Romain Fornell va néixer a Toulouse, França, el 1976. El 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Toulouse on va ser triat com el Millor Cuiner Jove de Midi Pyrénées. Poc després va desenvolupar el seu aprenentatge professional a reconeguts restaurants francesos, com ara Les Jardins de l’Opera.
El 1996 es va traslladar a Barcelona com a segon del restaurant La Maison du Languedoc Rousillon. El 1997 va anar a França per treballar amb Michel Sarran i, posteriorment, amb Alain Ducasse. El 2000 va obrir el restaurant Chaldette, a la Lozère, on va donar a conèixer el seu potencial creatiu i pel qual el 2001 va obtenir la seva primera estrella Michelin convertint-se, amb només 24 anys, en el cuiner més jove a aconseguir-la. El 2002 va tornar a Barcelona, on resideix des de llavors, per posar-se al capdavant del restaurant Diana de l’Hotel Ritz (actualment, Hotel El Palace). El 2004 Diana esdevenir Caelis, amb una filosofia pròpia i independent de l’Hotel. El 2005 Caelis va ser guardonat amb una estrella Michelin, el que va suposar que Romain s’erigís com l’únic cuiner francès a aconseguir una estrella Michelin a França i una a Espanya. El 2006 Caelis va obtenir el Premi al Restaurant de l’Any atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia. En els últims anys Romain ha incorporat Cafè Turó, Epicerie, Joël’s Oyster Bar, Casa Leopoldo i Casa Tejada, tots a Barcelona, als seus projectes gastronòmics. Els tres últims, juntament amb l´Oscar Manresa.
El 2015 va ser nomenat Director Gastronòmic de tots els espais de restauració de l’Hostal de La Gavina de S’Agaró (Costa Brava, Girona).
Des de principis de 2017 i, coincidint amb el trasllat de Caelis de l’Hotel Ohla Barcelona, és el Chef-Director de tots els espais gastronòmics d’aquest hotel (a més de Caelis, també de La Plassohla, Vistro49 i del Rooftop).
A principis de 2019 obre Chef´s Table Andorra, juntament amb el Bernard Bach i l´Oscar Manresa.Al març de 2018 Romain va recollir el premi com a millor Chef de restaurant en els European Hotel Awards 2008 by Références. El 29 d’octubre Caelis és guardonat com “la meilleure table internationale” en el marc de la gala dels Trophées de la gastronomie 2018 celebrat a Lyon.
Al llarg de la seva trajectòria professional, Romain ha participat en els principals esdeveniments culinaris del món, com ara, entre d’altres, el World Gourmet Summit Singapore, el World Gourmet Festival Bangkok, el Festival Montreal, el Rencontre Internationale de la Gastronomie Toulouse, l’European Catering Cup a Lyon. Al 2019 de febrer de 2019 va formar part del jurat del prestigiós Bocuse d´Or (Lyon).

De dimarts a dissabte
de 12:30h a 23:00h

Diumenges
de les 12:30h a 17:00h

  +37 672 00 31

  +37 672 00 30

Avinguda Meritxell 31
Edifici The Embassy 
planta -1
AD500, Andorra la Vella